Usluge

Što nudi DJ za vjenčanja Rijeka: 

GSM – 091 / 785 82 88

DJ & ISKUSTVO
DJ-a / „Meštra“ od Ceremonije.
RAZGLAS
Razglas (ugođaj za od 20 do 200 ljudi).
LIGHT & SHOW
Rasvjeta & karaoke.
KONFERENSIJE
Vođenje protokola vjenčanja.

Pružamo usluge i u većini slučajeva aranžiramo, dogovaramo vam susret sa vašim DJ om uživo što se ono kaže „na kavi“. Pozivam vas na razgovor uživo na mjestu gdje se dogovorimo, većinom je to u mojem poslovnom prostoru, kod mene, ili ću ja doći u vaš stan, ured ili u prostorijama gdje će se svečanost, slavlje, odvijati te proći kroz planiranje informacijama. Trebate li specijalnu ili domaću glazbu na svojoj svečanosti? Nema problema. Recite nam svoje potrebe i mi ćemo ugoditi zamalo pa svakom glazbenom ukusu. Naš glazbeni fundus sadrži oko 4000 pjesama, a imamo i sve najnovije muzičke novitete.

Naša oprema – razglas, rasvjeta, karaoke i umjetničke izvedbe najviše su kvalitete.

 

Iskusni u:

Vjenčanjima, poslovnim domjencima, privatnim domjencima, sportskim banketima, fondacijama, feštama kao što je momačka/djevojačko večer, uličnim manifestacijama.

Sjesti ćemo zajedno za stol/na kavu i isplanirati čitav vaš event. Iskoristite naše 19-godišnje iskustvo u planiranju savršenog dana vjenčanja, poslovnih događanja, partija, školskih plesnjaka ili maturalne večeri, fondacija, ili sportskih banketa, i bilo čeg drugog o čemu sanjate.

Naš usluge i iskustva na po različitim mjestima na kojima smo nastupali po čitavoj Rijeci i njezinoj okolici pomoći će vam pri odabiru paketa koji najviše odgovara prilici, broju gostiju i karakteru samog mjesta vašeg događanja.

Druge beneficije i usluge uz narudžbu DJ-a u konačnoj konzultaciji…

Nakon savjetovanja vezanima za vaše želje, zadnja konzultacija nosi sve elemente, SVE do samog isplaniranog savršenstva.

 

Razglas: 

Usluge 3

Turbosound

Nudimo vrhunski razglasni sustav, uključujući:

Turbosound Milan: M12 zvučnici su snage 1100W po komadu

Turbosound Milan: M15B aktivni SUB je snage 2200 W

Aktivni zvučnici, (dobra stvar kod takvih zvučnika je što imaju ugrađeno ‘pojačalo’ u svakom zvučniku). (Ugođaj za do 200 ljudi)

 

Rasvjeta:

Rasvjeta koju nudi naš poslovni partner je vrhunac umjetnosti!
Surađujemo sa profesionalnim light partnerom i njegove usluge se dodatno naplaćuju! Tako da ako želite imati kvalitetan light show, priuštite si jedan od paketa koji prilažemo u slici niže. 
Klasična rasvjeta, inteligentna rasvjeta, ambijentalna rasvjeta, disco rasvjeta, arhitekturalna. Svaki i najmanji kutak prostorije, do stolova, u svim bojama koje zatrebate.

 

I NA KRAJU ONO NAJVAŽNIJE: tj CIJENA DJ-a

Voljan sam napomenuti moju naknadu za trud, za razliku od drugih, koji na svojim web stranicama javno ne ističu cijenu pa je po tom pitanju moguće svako iznenađenje, ja vam svoje dajem na uvid. Dakle u samom startu sve je čisto.

 

Cijena za područje grada Rijeke i okolice
4’500,00 kn
Za područje Istre
5’500,00 kn
Za područje Otoka Krka
5’500,00 kn
Za područje Gorskog Kotara
5’500,00 kn

 

Ponude su bez posebnog paketa rasvjete, iako ćemo uložiti napor da učinimo svjetlosnu formu ili ambijent značajan Vašeg najsvečanijeg trenutka!

 
Pirevi na udaljenosti većoj od 100 km u jednom smijeru NE trebaju organizirati smještaj za jednu osobu!

 

Vaš DJ za vjenčanja Rijeka –  DJ Neno 🙂